Workshops en Trainings Data

Troubleshooting Foundation
Den Dolder, NL

04.02.19-05.02.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

19.09.19-20.09.19 |

Registreer

Leer de basisprincipes van Kepner-Tregoe’s (KT) trouble-shooting aanpak. In deze inleidende cursus leer je hoe je een systematisch proces voor probleemoplossing kunt volgen om op ITSM-incidenten en -problemen te reageren. Leer de basis kennen om ervoor te zorgen dat effectieve hulp geboden wordt bij het afhandelen van klantvragen en vooral, dat producten en diensten doorgaans aangeboden kunnen worden. 

Major Incident Management
Den Dolder, NL

20.05.19-21.05.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

09.12.19-10.12.19 |

Registreer

Neem de leiding over uw Incident Management met de Major Incident Management-workshop van Kepner-Tregoe. Gemaakt voor mensen die hun kennis en prestaties willen uitbreiden, deze workshop brengt hogere kwaliteit, meer consistentie en hogere snelheid naar het incidentbehandelingsproces.      

Probleemanalyse en Besluitvorming (PSDM)
Den Dolder, NL

08.04.19-10.04.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

23.09.19-25.09.19 |

Registreer

Wanneer u geconfronteerd wordt met moeilijke problemen, belangrijke beslissingen, en de behoefte aan succesvolle acties, kunt u niet gewoon een "best guess" doen en hopen op een positief resultaat. Ingevingen, instincten, en pure intuïtie kan af en toe inspirerend zijn, maar vaker leiden ze tot onvoorziene problemen.

 

Analytic Troubleshooting (ATS)
Den Dolder, NL

18.03.19-19.03.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

07.10.19-08.10.19 |

Registreer

KT Analytic Trouble Shooting (ATS) integreert kwaliteit en productiviteits inspanningen. Het biedt een logisch kader voor statistische procescontrol, lean manufacturing, Six Sigma, total productive maintenance, zelf-sturende teams en andere programma's. Niet gebonden aan een specifieke technologie, machine of proces, helpt ATS troubleshooters bij het oplossen van problemen in de productie-omgevingen van vandaag en morgen.

Project Management
Den Dolder, NL

16.09.19-18.09.19 |

Registreer

In elke organisatie worden resultaten behaald door middel van projecten. Deze projecten zijn er in alle maten, soorten en vormen van complexiteit. En terwijl projecten enorm verschillend kunnen zijn, hebben projectteams een gemeenschappelijk proces nodig om daarmee de gewenste resultaten te bereiken. Als ze dat niet doen, zullen projecten waarschijnlijk onderpresteren.

KT Process Facilitator workshop
Den Dolder, NL

11.02.19-13.02.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

30.09.19-02.10.19 |

Registreer

Het Kepner-Tregoe Proces Facilitator programma voorziet in het leiderschap wat nodig is voor facilitatie sessies waar gebruik wordt gemaakt van KT processen.

RCA - Root Cause Analyse met Troubleshooting simulator

Nieuwe workshop! Leer na twee dagen theorie, het geleerde toe te passen in praktijkgerichte simulatie. Met video's, logfiles, maintenance boeken te beschikking word je uitgedaagd om Situatiebeoordeling en Probleemanalyse direct toe te passen. Je krijgt direct feedback op de acties die je doet. Interactief en een klein beetje competitie. Wie durft? Schrijf direct in of lees meer.

KT Basic voor Servicedesk en Helpdesks (eerstelijns support)

Voortbouwend op onze reputatie binnen ITIL als best in class voor Problem Management, bieden we deze eendaagse sessie voor Service/Helpdesks aan. Problem management kan niet bestaan zonder goede incident logging. En incidenten hebben baat bij kritisch en analytisch denken. Het vakgebied van Kepner-Tregoe.

 

Problem Management
Den Dolder, NL

25.03.19-26.03.19 |

Registreer
Den Dolder, NL

28.10.19-29.10.19 |

Registreer

Kepner-Tregoe's Problem Management-workshop biedt een beproefde, systematische aanpak om technische en IT-problemen op te lossen en snel de oorzaak te vinden. Onze best practice ITIL®-erkende methode voor probleemoplossing helpt negatieve bedrijfsimpact te minimaliseren en de IT-stabiliteit te vergroten door de tijd-tot-resolutie te verminderen door efficiënte gegevensverzameling en -analyse, objectieve resolutie en een succesvolle implementatie voor snel herstel.

 

Incident Mapping

Kepner-Tregoe Incident Mapping brengt de duidelijkheid die nodig is om controle over grote incidenten te krijgen. Onderneem de juiste actie, en voorkom incidenten in de toekomst door het ontwikkelen van een visueel overzicht van oorzaak-gevolg-relaties waarmee de creatieviteit wordt gemobiliseerd die nodig is voor het vinden van oplossingen.

Problem Solving en Decision Making (eLearning)

Deze 100% online leermodule is ontworpen om volledig in uw eigen tempo en individueel te leren en het is niet nodig op vaste data of tijden deel te nemen aan een (virtuele) groep. Met ongeveer 8 uur online zelfstudie door KT eLearning krijgt u de relevante kennis die snel en eenvoudig kan worden toegepast op de werkvloer.

KT Resolve Coaching Workshop

De KT Coaching Workshop is een 5 daagse workshop die coaches in staat stelt om andere gebruikers van KT processen in de organisatie te ondersteunen en te werken aan continue verbetering van het gebruik van KT processen in de organisatie.

Train-de-Trainer

Program Leaders worden toegerust om workshops binnen uw organisatie te kunnen leiden. Deze leiders spelen een kritische rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van duurzame organisatie verbeter programma´s.