Deze optie op instap-nivo is ontworpen om een basiskennis te geven over de concepten van KT Problem Solving en Decision Making en een start te maken met het toepassen hiervan in werkelijke situaties. Dit is een ideale optie voor nieuwe leden in een team die de KT processen al in het dagelijkse werk toepassen of als een vooruitlopende kennismaking voor deelnemers die later willen doorgroeien in het KT curriculum.

 


Preview van KT's eLearning (vereist Macromedia Flash Player)

KT heeft een integrale aanpak ontwikkeld voor eLearning. We maken gebruik van high-impact cursussoftware en een krachtig learning management system (LMS). Hiermee hebben we de mogelijkheid om content te configureren, te plannen en te beheren voor een breed scala aan activiteiten met betrekking tot het leren en gebruiken van KT processen, waarbij we content snel kunnen verspreiden op een grote schaal, terwijl  we zicht houden op voortgang en andere belangrijke statistieken. Bovendien kan onze cursussoftware zowel op ons eigen KT LMS als ook op een LMS van een klant worden gebruikt.

De combinatie van cursussoftware en het LMS worden gebruikt als tools in onze bredere benadering voor vaardigheidsontwikkeling. Het is geen vervanging van een onderdeel, maar geeft een grotere flexibiliteit en focus waar dat nodig is. De uitgebreide eLearning faciliteit ondersteunt KT programma's bij het bouwen en onderhouden van kritische denkvaardigheden door deelnemers te voorzien van:

  • Een duidelijke en niet te vermijden context voordat het leertraject begint
  • Een leerervaring inclusief concepten en praktische oefening
  • Een mogelijkheid om nieuwe vaardigheden toe te passen op situaties uit de realiteit
  • Systemen die blijvend gebruik van vaardigheden ondersteunen

Instructeur-geleide training (ILT) is steeds de primaire strategie geweest voor het ontwikkelen van vaardigheden - en dat is terrecht, omdat het een enorm krachtig instrument is. Omdat organisaties echter moeten omgaan met beperktere budgetten, toegenomen reiskosten, en de druk op het beperken van de tijd die niet kan worden gewerkt, kijken organisaties naar alternatieven die een toevoeging kunnen zijn op ILT-gebaseerde vaardigheids ontwikkeling, waarmee zowel de korte als lange termijn investeringen kunnen worden gemaximaliseerd.

KT blijft met haar klanten samenwerken aan oplossingen die deze doelen ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is de integratie van eLearning in onze aanpak door specifieke leer ervaringen en tools voor toepasssingen beschikbaar te maken via het internet

Het meest belangrijk voor de integratie van eLearning is wellicht het inzicht dat eLearning NIET  een directe 1-op-1 vervanging is voor instructeur geleide training. Het kan echter op verschillende manieren worden geïntegreerd zoals hierboven beschreven, inclusief:

  • Een methode voor het ontwikkelen van toegenomen bewustzijn van de KT’s basis processen
  • Een platform voor het ontwikkelen van kennis en begrip over hoe KT's rationele processen kunnen worden toegepast
  • Een tijd en lokatie onafhankelijke mogelijkheid om te leren
  • Een methode voor het opfrissen van vaardigheden die in het verleden zijn geleerd
  • Een uitgebreide aanpak ter voorbereiding op een training of andere activiteit

Neem contact met ons op om te verkennen hoe deze oplossing bij u of uw organisatie kan passen.