Service Support en IT Service management

Toenemende klanttevredenheid met lagere kosten

De uitdagingen in klantondersteuning en IT zijn groot: beperkte middelen, continue toenemende complexiteit en klanten die vragen om "sneller, beter en voordeliger".

Kepner-Tregoe maakt gebruik van de 's werelds beste methodologie voor het reduceren van de kosten per incident, het inkorten van de tijd om oplossingen te vinden en het vergroten van klanttevredenheid. 

Door sneller de werkelijke oorzaken van problemen te vinden, service effectiever te herstellen, risico's actief te beheersen en onder druk overtuigend te blijven communiceren leveren onze medewerkers bewezen oplossingen die klantinteracties en de bijbehorende documentatie een hogere kwaliteit en consistentie geven.


Thema's


Problem en Incident Management prestaties

Technologie wordt niet eenvoudiger—De volumes in Incident en Problem Management nemen overal toe. Toch word je vaak gevraagd meer te doen met minder. Consistente troubleshooting van hoge kwaliteit in combinatie met snel en volledig service herstel bij verstoringen, is de sleutel tot stabiliteit in IT.

Differentiatie en afstemming van klantondersteuning

Waarmee onderscheid je jezelf van alle anderen? In een wereld die vol is met eenvoudig uitwisselbare producten en cloud gebaseerde oplossingen, is een sleutelrol weggelegd voor het verschil dat wordt gemaakt met de kwaliteit van klantondersteuning waarmee ook klantenbinding wordt gerealiseerd.

 

Kwaliteit van service processen

Service processen bepalen hoe service aan klanten wordt "geleverd". De kwaliteit hiervan is de sleutel tot de ervaring van de gebruiker. Deze processen horen te worden ontworpen en uitgevoerd vanuit het oogpunt van de klant zodat werkelijke waarde kan worden toegevoegd. 

 

Gerelateerde content

Klanttevredenheid verhoogd naar
+90%
IBM Rational

Klanttevredenheid verhoogd tot 90%, terwijl de backlog (openstaande incidenten) verminderd werd met 25%, escalaties verbeterden, interacties met klanten werden geoptimaliseerd en het natuurlijk verloop van werknemers verminderde.

We hadden verbetering hard nodig - 12 maanden later, spreken de cijfers voor zich en laten we zien hoe ons team erin geslaagd is het problem solving proces te implementeren. ... onze vooruitgang was stabiel, van +10%, +15%, +20% en +35%, en ten slotte +90% en dat na slechts zes maanden.

Helpdesk Supervisor, Galileo