Workshops en Trainings Data

In de huidige situatie met het coronavirus is het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden en ons aan de richtlijnen, zoals voorgesteld door het RIVM te houden. We doen wat we kunnen om van persoonlijke afspraken een veilige en plezierige ervaring te maken. We zullen u echter op alternatieve manieren ondersteunen wanneer de omstandigheden dit vereisen. Daarbij hebben formats als live-online, e-learning of blended solutions elk hun eigen voordelen. Mochten de richtlijnen van het RIVM wijzigen, dan zal deze workshop wel doorgaan, echter niet als een face-to-face bijeenkomst, maar vooralsnog gaan we ervan uit dat dit niet het geval is.

 

Alle onderstaande workshops zowel incompany als public sessions worden momenteel online aangeboden.

 

 

Complex Problem Solving
Den Dolder of Online, NL

07.06.21-08.06.21 |

Registreer

Organisaties staan meer en meer voor complexe uitdagingen. Met toenemende complexiteit van producten, diensten, processen, netwerken en waardeketens, wordt ons probleemoplossend vermogen steeds verder op te proef gesteld. Hoe vinden we oorzaken? Hoe nemen we effectieve besluiten? Hoe anticiperen we op toekomstige ontwikkelingen? Complex problem solving de belangrijkste vaardigheid voor dit decennium.

Troubleshooting Foundation

Leer de basisprincipes van Kepner-Tregoe’s (KT) trouble-shooting aanpak. In deze inleidende cursus leer je hoe je een systematisch proces voor probleemoplossing kunt volgen om op ITSM-incidenten en -problemen te reageren. Leer de basis kennen om ervoor te zorgen dat effectieve hulp geboden wordt bij het afhandelen van klantvragen en vooral, dat producten en diensten doorgaans aangeboden kunnen worden. 

Major Incident Management

Neem de leiding over uw Incident Management met de Major Incident Management-workshop van Kepner-Tregoe. Gemaakt voor mensen die hun kennis en prestaties willen uitbreiden, deze workshop brengt hogere kwaliteit, meer consistentie en hogere snelheid naar het incidentbehandelingsproces.      

Probleemanalyse en Besluitvorming (PSDM)
Den Dolder or Online, NL

13.09.21-14.09.21 |

Registreer
Den Dolder or Online, NL

01.11.21-02.11.21 |

Registreer

Wanneer u geconfronteerd wordt met moeilijke problemen, belangrijke beslissingen, en de behoefte aan succesvolle acties, kunt u niet gewoon een "best guess" doen en hopen op een positief resultaat. Ingevingen, instincten, en pure intuïtie kan af en toe inspirerend zijn, maar vaker leiden ze tot onvoorziene problemen.

 

Analytic Troubleshooting (ATS)
Den Dolder or Online, NL

20.09.21-21.09.21 |

Registreer

KT Analytic Trouble Shooting (ATS) integreert kwaliteit en productiviteits inspanningen. Het biedt een logisch kader voor statistische procescontrol, lean manufacturing, Six Sigma, total productive maintenance, zelf-sturende teams en andere programma's. Niet gebonden aan een specifieke technologie, machine of proces, helpt ATS troubleshooters bij het oplossen van problemen in de productie-omgevingen van vandaag en morgen.

KT Process Facilitator workshop
Den Dolder or Online, NL

11.10.21-13.10.21 |

Registreer

Het Kepner-Tregoe Proces Facilitator programma voorziet in het leiderschap wat nodig is voor facilitatie sessies waar gebruik wordt gemaakt van KT processen.

Problem Management

Kepner-Tregoe's Problem Management-workshop biedt een beproefde, systematische aanpak om technische en IT-problemen op te lossen en snel de oorzaak te vinden. Onze best practice ITIL®-erkende methode voor probleemoplossing helpt negatieve bedrijfsimpact te minimaliseren en de IT-stabiliteit te vergroten door de tijd-tot-resolutie te verminderen door efficiënte gegevensverzameling en -analyse, objectieve resolutie en een succesvolle implementatie voor snel herstel.

 

Train-de-Trainer

Program Leaders worden toegerust om workshops binnen uw organisatie te kunnen leiden. Deze leiders spelen een kritische rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van duurzame organisatie verbeter programma´s.