Maximaliseren van vaardigheden overdracht

Program Leaders worden toegerust om workshops binnen uw organisatie te kunnen leiden. Deze leiders spelen een kritische rol ten aanzien van het ontwikkelen en implementeren van duurzame organisatie verbeter programma´s.

Ons "Train-de-Trainer" programma heeft zich bewezen als één van de meest effectieve methoden voor het inbedden van Kepner-Tregoe Clear Thinking vaardigheden. Het Leader Development Institute (LDI) is een intensieve vaardigheidsontwikkeling ervaring die diepgaande concept kennis en begrip geeft alsook instructeur vaardigheden. Deze workshop bereidt de medewerkers voor om gecertificeerd Program Leader te worden, om zo in-house KT workshops te kunnen verzorgen.

KT maakt opzettelijk gebruik van de term Program Leader in plaats van instructeur of trainer, omdat de verantwoordelijkheden meer activiteiten omvatten dan binnen de gebruikelijke werkomgeving. Program Leaders dienen ook als adviseurs in rationeel denken en "change agents" gezien te worden.

Waarde voor uw organisatie

  • Maximaliseren van in-house training capaciteit
  • Aan teams toevoegen van geavanceerde proces vaardigheden en kennis
  • Mogelijkheden om de workshop aan te passen voor verschillende doelgroepen, authentieke voorbeelden bieden en ervaringen met betrekking tot de eigen omgeving delen
  • Maximaliseren van de resultaten gedaan door de investeringen in de ontwikkeling van vaardigheden

Onze oplossing

Een "LDI" is een intensieve leerervaring en biedt de deelnemers de mogelijkheid tot concept verdieping en het opdoen van trainersvaardigheden. Het is een essentieel onderdeel van het grotere Program Leader ontwikkelingsproces, dat start met het identificeren van gekwalificeerde kandidaten en eindigt met een succesvolle "eerste workshop".

Hoewel de LDI een uitdagende ervaring is, de meeste Program Leaders melden dat het extra waarde toevoegt aan hun organisatie en het een bewustwording is van nieuwe talenten en denkprocessen die resulteren in een krachtige, en vaak leven-en carrière-verbeterende ervaring.

Stap Een

De eerste stap tot Program Leader is het bijwonen van een "eind-gebruiker" workshop, gegeven door een Kepner-Tregoe professional. (bijv. KT Problem Solving & Decision Making). Gedurende deze workshop zal de toekomstige Program Leader bekend worden met de individuele Kepner-Tregoe processen en ze toepassen op on-the-job issues. En verder kan de Program Leader observeren welke taken en verantwoordelijkheden er nog meer zijn voor een trainer. 

Stap Twee

Na succesvolle afronding van de workshop zullen de kandidaten geïnterviewd worden door een Kepner-Tregoe professional en geselecteerd worden op basis van vooraf gedefinieerde criteria.

Stap Drie

Deelnemen aan de LDI is de derde stap in het Program Leader proces. De LDI duurt normaliter 10 dagen, afhankelijk van de behoefte van de groep. Deelnemers zullen gemiddeld acht tot tien uur per dag in de klas doorbrengen voor training en oefeningen. Daarnaast wordt, gemiddeld, additioneel vier uur per avond aan huiswerktijd ingecalculeerd. De LDI is een intensieve maar zeer lonende leerervaring die deelnemers dieper conceptueel begrip van de vier processen bijbrengen en een mogelijkheid geeft om de processen toe te passen werkelijke problemen. En net zo belangrijk, de deelnemers kunnen hun vaardigheden ontwikkelen en verfijnen als klaslokaal instructeur en procesbegeleider.

Stap Vier

Teruggekeerd van de LDI zullen Program Leaders tijd moeten wijden aan het verder voorbereiden van hun eerste workshop (dit vereist ongeveer 40 uur). Een Kepner-Tregoe professional zal aanwezig zijn bij de eerste workshop voor begeleiding, assistentie en coaching en zorgdragen dat het programma correct wordt uitgevoerd. Een geslaagde eerste workshop stelt de kandidaat in staat om gecertificeerd als Programmaleider geworden.

 

Wij bouwen aan vaardigheden

Ons doel is het opbouwen van vaardigheden bij de mensen die uw organisatie vormen. Dit gebeurt niet door uitsluitend training. Adoptie is de gangmaker van resultaten. Dat is de reden dat we met u samenwerken voor het maximaliseren van de Return on Investment op uw investering in mensen, door::

  • Verduidelijking van doelen in vaardigheidsontwikkeling en hoe deze zijn gekoppeld aan het succes van uw organisatie
  • Identificatie van aandachtsgebieden voor ontwikkeling en hoe de nieuwe vaardigheden in uw organisatie kunnen worden toegepast
  • Ondersteuning bij het identificeren van de kritische factoren in het performance system die de vaardigheidsontwikkeling van uw organisatie helpen of in de weg staan
  • Ondersteuning en coaching voor en na de vaardigheidsontwikkeling, waarmee een brug wordt geslagen van hetgeen in de workshop wordt geleerd naar de toepasbaarheid in de echte wereld

Interesse in het maximaliseren van uw Return On Investment?  Ontdek meer over ons Resultaat Model